Hoe werkt SponsorKliks?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Muziekvereniging de Gildezonen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Muziekvereniging de Gildezonen ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, HEMA, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Muziekvereniging de Gildezonen. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Muziekvereniging de Gildezonen ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Muziekvereniging de Gildezonen. Voor jou een kleine moeite, voor Muziekvereniging de Gildezonen zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website, de link in een whatsappgroep of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Muziekvereniging de Gildezonen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Muziekvereniging de Gildezonen hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

5% korting op pretparken, musea en dierentuinen voor jou!

Kopen via SponsorKliks levert ons dus geld op maar kan jou ook geld besparen. Gebruik de code SPONSORKLIKS5 als je kaartjes koopt bij Tiqets en je ontvangt 5% korting, daarnaast betaalt Tiqets ook 5% commissie.

De kortingscode is minstens geldig tot 31 december 2024

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Muziekvereniging de Gildezonen weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Muziekvereniging de Gildezonen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Muziekvereniging de Gildezonen niets op.