Bestuur

Voorzitter
Voorzitter

Ik ben Christ Koevoets en speel trompet in zowel het opleiding- als het A-orkest en ben sinds 2009 lid van muziekvereniging de Gildezonen.
Sinds juni 2015 ben ik voorzitter geworden en draag ook mijn steentje bij aan de concertcommissie.

Middels enkele grootte projecten de afgelopen jaren, zoals o.a. Tribute to Freddie Mercury in 2016 & Bevrijdingsconcert in 2017, maar ook onze andere optredens zijn we een nieuwe muzikale weg ingeslagen. We brengen graag een zogenaamd “totaal plaatje” waarbij we met heel veel plezier samenwerken met lokale muziek talenten op het gebied van zang, combo’s enz. Gezien de groei van het aantal leden en de vele positieve reacties op onze optredens is het niet zonder enige trots fijn om te constateren dat dit blijkbaar een juiste beslissing is geweest. Dit succes is niet alleen toe te schrijven aan het bestuur & concert commissie maar ook aan alle leden, die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan de optredens en het wel en wee van de vereniging, en een hele enthousiaste dirigent in de persoon van Thomas Bruijns.
Voor mij is dit geheel zeer zeker de grote kracht van onze vereniging.

Ik werk sinds 1982 bij SABIC Innovative Plastics (voorheen General Electric) in Bergen op Zoom, nu als staf wetenschapper op de Technologie & Innovatie afdeling. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk voor o.a. de product positionering op het gebied van water management toepassingen en ondersteun klanten met de ontwikkeling van deze toepassingen.

Penningmeester
Penningmeester

Ik ben Yvonne Croonen en sinds juni 2017 penningmeester. Ik heb hier al jaren ervaring in, aangezien ik werkzaam ben op een administratiekantoor, waar ik voor ondernemers en particulieren hun jaarrekeningen en belastingaangiften verzorg. Ik doe dit dan ook graag voor de vereniging.

Ik ben sinds 2005 lid van de Gildezonen en speel saxofoon in het A-orkest. Al snel ging ik bij de concert- en muziekcommissie, omdat ik heel erg leuk vind om concerten te bedenken, uit te voeren en vooral te organiseren. Dit wil ik ook graag blijven doen naast mijn functie als penningmeester.

Met carnaval speel ik vol passie in Zeulband Van Gin Kaante in Roosendaal.

Secretaris
Secretaris

Hallo ik ben Theo Bouman.
Ik ben de secretaris.
Ik ben sinds augustus 2016 bij De Gildezonen en speel het euphonium.
Ik heb deze muziekvereniging gekozen niet alleen voor de fantastische concerten en evenementen die deze vereniging organizeerd maar ook voor de geweldige atmosfeer en samenhorigheid die er elke week en op ieder optreden heerst.
Ik speel zowel in het groot orkest als ook in het opleidingsorkest.
Mijn muzikaal verleden gaat al heel wat jaartjes terug nu.
Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Limburg waar ik op 8 jarige leeftijd ben begonnen met muziek maken.
Nu woon ik al weer 2,5 jaren in Roosendaal en voel mij helemaal thuis bij De Gildezonen.

Concerten & Activiteiten
Concerten & Activiteiten

Mijn naam is Ingrid Michidis. In september 2014 ben ik bij de Gildezonen begonnen. Ik speel, met veel plezier, trompet in het A-orkest. In oktober 2015 raakte ik betrokken bij de organisatie van het Tribute to Freddie Mercury concert welke op 19 november 2016 werd uitgevoerd. Hierdoor zag ik de enorme betrokkenheid van de bestuursleden bij de vereniging, iets wat mij enorm aanspreekt.

Nadat er een plaats vrijkwam in de concertcommissie heb ik deze functie op me genomen. In het verleden ben ik lid en voorzitter geweest van de oudervereniging op de basisschool van mijn kinderen en heb ook plaats genomen in de medezeggenschapsraad. Nadat er, door omstandigheden, verschuivingen binnen het bestuur waren is mij verzocht als bestuurslid concerten en evenementen plaats te nemen in het bestuur. Als bestuurslid streef ik naar een vereniging door en voor de leden. Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten dus waarom moeilijk doen als het samen kan!